onsdag 21. oktober 2015

Eldre husmor på nye matveier

Eg medgir at eg er ganske så tradisjonell når det gjeld matlaginga mi. Men ein sjeldan gang oppdager eg noke nytt, og vert stormande begeistra. Når det gjeld bruk av graskar, så er einaste bruken eg har kjent til ifrå barndomen min. Mor mi la på glas bitar av graskar i sursøt lake med ingefær, og brukte det som tilbehør til kjøtrettar. No har eg prøvd ut suppe av graskar og det er godt! Her er eit Stilleben av det eg brukar i min variant av suppa. Basis er innkjøpt flaskegraskar. Halloweenfeiring har eg eit avmålt forhold til, men servering av graskarsuppe den kvelden, det kan eg gå med på!


7 kommentarer:

  1. Alltid gøy å prøve noe nytt, så kanskje jeg skulle gi gresskar en sjanse...
    Her går det i retter med rotfrukter for tiden, og rødbet går igjen i det meste, det går i det vante.
    Takk for tipset :-)

    SvarSlett
  2. Gresskarsuppe er kjempegodt, fant jeg ut i fjor. Lurt å prøve noe nytt i blant :)

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  4. Det er veldig godt å blande litt søtpotet oppi også! :-) Anbefales

    SvarSlett
  5. Det er veldig godt å blande litt søtpotet oppi også! :-) Anbefales

    SvarSlett
  6. Det er veldig godt å blande litt søtpotet oppi også! 😋 Anbefales!

    SvarSlett
  7. Det er veldig godt å blande litt søtpotet oppi også! 😋 Anbefales!

    SvarSlett